Lokacija

Idealno mjesto za život

Sisak, grad bogate povijesti i izvanredne prirodne ljepote, danas je sve više prepoznatljiv kao idealno mjesto za miran i kvalitetan život. Smješten na rijeci Kupi, okružen zelenilom i brojnim kulturnim znamenitostima, pruža savršen spoj urbanog i prirodnog okruženja.

Stanovanje u Sisku predstavlja izvanredan spoj suvremenog komfora i očuvane tradicije. S blizinom glavnog grada Zagreba, ali daleko od gradske vreve, Sisak nudi jedinstvenu priliku za život u gradu koji diše punim plućima, sa svim pogodnostima modernog života. Ovdje možete pronaći sve što vam treba – od škola, vrtića, sportskih sadržaja, pa sve do predivnih parkova, šetališta i kulturnih događanja.

Osim povoljnog geografskog položaja, stanovnici Siska uživaju u prijateljskom i gostoljubivom okruženju, gdje zajednica igra važnu ulogu u svakodnevnom životu. Novi stambeni projekt, poput Kaptol Residence Sisak, donosi stanovanje visokog standarda, prilagođeno obiteljima, mladim parovima, ali i svima koji traže udoban i miran život u gradu s velikom perspektivom.

Sisak je savršeno mjesto za sve one koji traže ravnotežu između dinamike suvremenog života i mira prirode. Investicija u stan u ovom gradu znači ulaganje u kvalitetniji, opušteniji i ispunjeniji život. Dobrodošli u Sisak!

stanovi sisak

45°29’8.162″N 16°22’54.167″E

Dubravka Pukšeca bb,
Sisak 

sisak
sisak

Izvrsna lokacija novogradnje

Udaljenosti

U srcu Siska, Kaptol Residence Sisak novogradnja nudi idealnu lokaciju za sve koji žele živjeti u neposrednoj blizini svih važnih sadržaja za moderan i udoban život.

Family3
Centar
150 m
Dom zdravlja
850 m
Osnovna škola
600 m
Strukovna škola
400 m
Supermarket
1000 m
Sportski centar
400 m
Internetske stranice STANOVI SISAK koriste kolačiće kako bi osigurale što bolje korisničko iskustvo. Za korištenje i nastavak pregleda kliknite na gumb “SLAŽEM SE”.